perjantai 18. helmikuuta 2011

Olkihatun päiväkirja

Tämä on virtuaalikennelini pieni päiväkirja, jonne tulee aina jotain uutisia ja sen sellaisia. Linkki Olkihattuun on tässä.
 Mitään tänne kirjoittamaani ei ole tapahtunut oikeasti, kaikki on mielikuvitusta. Mutta kerron nyt mitä olen aikonutkin kertoa.
------
Olkihatussa on tapahtunut yhtä ja toista. Koiria on tullut valtavasti lisää, mutta niitä on myös lähtenyt. Deri-kihara narttuni lähti Welmun kisautettavaksi, lisäksi A-pentue on pyörinyt jaloissa. A-naperoitahan syntyi sitten kaksi, joista toinen odottaa yhä varaajansa hakevan sen. Fancy sen sijaan on kisa-kentillä saavuttanut jo BHn, mutta enempää emme ole kerenneet. Tuo Dramaksi kutsumani toinen narttu odottelee, siis. Fancyn ja Draman emolle Castalle koitettiin saada myös BHta, mutta tulos ei ollut riittävä, ensi kerralla sitten. Kennelin koiristahan voisin kertoa.
Abracadabra´s Amazing Arthur siis Aku
Aku on tullut minulle Differentistä, C-pentueesta. Aku oli silloin ainoa jäljellä oleva, joten otin sen. Akun kanssa on kisattu jonkin verran ja tulokset yltävät BH HK1 enempää ei olla saavutettu. Lisäksi tuossa paimennuksessa on Perusrata suoritettu ja AI radasta 62p. agilityssa käyty vasta kerran, ToKoilu ei ole ihan Akun juttu, kaksi kertaa on tullut ALOsta III-palkinto joten... Flyballiakin on kokeiltu mutta ei ole pisteitä herunut.
Daron´s Capture It eli Cap
Sheltti narttuni Cap, on tuotu Ranskasta, tuojana oli Pooli. Hieman haukku herkkä, lähinnä on käyty koiratanssissa ja agilityssa, ei kuitenkaan merkittäviä saavutuksia. Näyttelyissä pyöritty kolme kertaa tulokset parempaan päin menossa T->H->EH. Ihan kivasti. Tokossa saavutettu TK1, toko-kisoja aika vähän ettei olla päästy jatkamaan. :(
Neenke´s Hail Ceasar aka Arttu
Arttu on saanut tokossa myös TK1, ja agilityssa yhden vKUMAn ja paimennuksessa yhden KUPIn AI radasta. Kaksi väristen silmien takia ei olla näyttälyissä käyti. Arttu on ostettu *lumienkuli*:n välityksellä Taffelilta. Artun menneisyys on aika hämärässä, en tiedä onko sen kasvattaja kenneli Neenke´s olemassa vai evm.
Bindy´s Barbie Girl tutuille vaan Brandy
Brandy on vasta saanut läpäistyä BHn ja kisaaminen menee muutenkin ääripäästä toiseen. Agilityssa on oltu kolme kertaa peräkkäin sijalla 25. joten ei hyvin. Koiratanssissa on oltu kerran ekana ja tokana, mutta myös ihan viimeisenä. Kisat menee siis ihan neidin oman pään mukaan. Näyttely tuloksia jännätään, kun yksiin kisoihin mentiin. Paimennuksessa olisi tarkoitus käydä kunhan päästään, mutta ainakaan vielä ei olla käyty. Brandy on suomalaisen Bindy´s (evm.) kennelin kasvatti ja täysin evm. sukuinen.
Abracadabra´s Little Leona ota vaan toi viimenen nimi (Leona)
Leona on vielä nuori pentu, sen maailma murtui kun sille ja minulle hyvin rakas Terry kuoli. Leona masentui. Leona on myös Differentin kasvatti, B-pentueesta (älkää kysykö). Leonalla ei olla vielä kisattu, olisi tarkoitus sitten kun vähän kasvaa niin paimennukseen "kouluttautua", ja tokoon. Leona on tällä hetkellä nuorin.
BL´s Develop sano lyhyesti Dee
Dee on Border Linen kasvatti D-pentueesta. Vanhemmilla ei olla kisattu virallisissa kisoissa, eikä Deekään vielä. Dee on jo melko uusi tulokas. Suunnitelmissa on näyttelyt, paimennus, koiratanssi ja toko, myös mahdollisesti agility.
Piiritetyn Xatta = Xatta
Xatta ei juuri ole kisannut, vasta koiratanssista on saatu kasaan 8pistettä, jee. Xatta on siis Aamun kasvatti, sen isä Pokka on jo kuollut mutta uros oli menestyksekäs. Xatalla on evm. emä.
Creole´s Caridad kaverit sanoo Casta
Casta ei ole kisannut muttas sillä on ollut yhdet pennut, joita syntyi kaksi Fancy ja Drama (kutsumanimi ei ole päätetty). Castalla olisi tarkoitus alkaa pk-lajeja, ehkä hakua tai jälkeä. Castan hankin Alegresta, Casta oli jo heti tiineenä ja tiesin sen. Ostin sen silti sillä halusin saada saku-nartun ja Casta oli ainoa jäljellä.
Redwick Gatecrasher, mielummin Chase
Chasen ostin whokilledbambilta, Chasen titteli rivi näyttää tältä: RH-E BH JK2 TK2, eli Tokossa ollaan VOI luokassa seuraavaksi , samoin jäljellä. Mitäs muuta Chasesta, odotukset ovat korkealla uroksen suhteen, mutta katsotaan mitä tulee.
Olkihatun Aitoa Fantasiaa kutsutaan Fancy
Fancy (kuten nimestä huomaa) on Olkihatun oma kasvatti, A-pentueesta. Emänä on toiminut Casta, joka tuossa ylempänä jo esiteltiinkin. Isänä on evm. uros Rooster Star josta minulla ei ole tietoa. BH on Fancylla suoritettu ja seuraavaksi tähdätäänkin hakuun.
Brave Tom "Tom"
Tom on löytökoira Irlannista. Sen minulle toi Sohvi. Tom tuli kun Terry kuoli, uudeksi irlannisusikoiraksi, koska Olkihatussa pitää aina olla ainakin yksi irlis. Tomilla ei kisata viellä koska sen koulutus on vielä vähän kesken ja koira on vielä arvaamaton.

Huh, onpa noita koiria kertynyt... Mutta siinä oli kaikki... koirat. Olkihatussa on niiden lisäksi kaksi kania, joista voit lukea tuosta linkistä.
-Charlotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti