lauantai 19. helmikuuta 2011

Tervetuloa Eetu!

Olkihattuun saapui uusi ihana tulokas, Eetu. Virallisemmin Davinheim Eager Eliot. Eetun kanssa ajateltiin alkaa suojelua, ja muita pk-lajeja. Myös näyttelyihin mennään, tokoilusta ja agilitysta puhumattakaan.
Muistuttaako tuo Eetu paljonkin meidän Chasea?
Chase on vasemmalla ja Eetu oikealla, pojissa samaa näköä? Eetulla taitaa olla kuitenkin enemmän karvaa, ja Chase muutenkin tummempi, vai? No joka tapauksessa Eetu on nyt liitetty laumaan.
 Eetu on Davinheimista, ja Reetan kasvatti. Eetun emä Terranois Flirt With, Viivi on kivasti menestynyt tervu neiti, Viivin olen jossain aimenninkin nähnyt, ehkä jonkin kehän laidalla, no neitiinhän ihastuin ja sitten hoksasin et sille on tulossa pentuja! Varasin äkkiä yhden ja pentuja syntyi vain yksi, meidän Eetu. Viivin titteli rivi näyttää nyt tältä: BH FIN KVA FIN TVA VAVA vPVA TK4 Jk3 RH-FL A
 Eetun isä Rainvalley´s Personal Brand of Heroin "Hero", on mielestäni todella ihanan värinen uros. Heroa en ollut enemmin tavannut, mutta melko upea on herrankin titteli rivi: BH Hk3 vKVA vPVA TK1 . Eetu ei kyllä muistuta Heroa ulkonäöltään ja ehkä enemmän emänsä näköinen? Noin tummanaamaista kaveria en Eetun elävästä suvusta löytänyt, mutta onhan siellä joku voinut olla. Eetun suku jatkuu aika pitkälle, mutta loppupään isovanhemmat ovat jo kadonneet/kuolleet.
 Eetu on ihana koira ja toivon nyt paljon menestystä sille kisakentille.
-Charlotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti