perjantai 25. helmikuuta 2011

Tulokkaita ja kisamenestystä?

Tulossa on taas paljon porukkaa,
-suomenlapinkoiran narttu pentu Highwaysta, meille on varattu ruskea pentu nimeltään Highway´s Be The One, kutsumanimeä olen viellä miettimässä.
-malinois narttu Yawn Monkey Gope "Kooppi", tulisi minulle Juintun kennelistä nimeltä Liirun Laarun, se että narttu meille tulee ei ole viellä 100% varma.
Eipä niitä sitten taida olla lisää tulossa?  Niin ja tosiaan meille on tullut Brave Tom niminen irlanninsusikoira, Terryn jalan jäliä kulkemaan. Koirat eivät tosin ole sukua. Tom on löytökoitra kuten oli Terrykin, Tom on tuotu Irlannin koiratarhasta. Tomin kanssa ei olla lähi aikoina menossa kisoihin, sillä koira ei ole täysin tottunut olemaan ihmistenilmoilla.

Kisoissa ei ole mennyt kovin hyvin. ToKossa koirilla lähinnä III-tulosta ja hylättyä. Arttu ylsi kerran II-tulokselle mutta sillä ei valioduta. Muissa lajeissa ei ole mennyt paremmin. Castalta ja Eetulta meni BH sivusuun, kun molemmat sai PAKK0:n. ;( Toivottavasti jostain tulisi hyvä tulos.

Treenattiin eilen illalla Marcon kanssa oikein urakalla koirien parissa. Etenkin Artulla ja Capillä treenattiin ToKon AVO luokan liikkeitä, ja muilla sitten ALOa. Xatta suoriutui parhaiten, joten nyt odotetaan että päästään kentille. Akulla myös hakua, ja Chasella jälkeä. Kaikki koirat (ja ihmiset) oli treenien jälkeen ihan puhki. Keitettiin Marcon kanssa kuppi kahvia ja mentiin katsomaan telkkaria. Adelea leikki siinä sivussa leluillaan. Christian oli jo unten mailla. Käskettiin Adelea nukkumaan, kävin tarkastamassa kennel-rakennuksen. Tänä yönä oli Xatan ja Chasen vuoro nukkua sisällä, sekä Tomin joka nukkuu aina sisälle, sillä kennel-rakennuksessa se pitäisi kamalaa meteliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti